TEB Özel Bankacılık Türkiye Açık Deniz Yarış Kulübü (TAYK) Yat / Yelken Yarışları 2019 Trofesi ödül töreninde kupalarımızı aldık ☺️. Güneş Sigorta Mary ile IRC2 sınıfında Trofeyi 3. Olarak tamamladık.

TEB Özel Bankacılık TAYK Trofesi 2019

Güneş Sigorta Mary ile IRC2 sınıfı üçüncülüğü ?

Karadeniz Kupası

Güneş Sigorta Mary ile IRC2 sınıfı üçüncülüğü ?

Moda Deniz Kulübü Kupası

Güneş Sigorta Mary ile IRC2 sınıfı ikinciliği ?

TEB Özel Bankacılık TAYK Trofesi 2020 yılı için hedefimiz çok daha başarılı olmak. Önümüzdeki yıl itibari ile Trofe Şampiyonu / Şampiyonlukları yaşamak için telimizden gelenin en iyisini yapacağız. Trofe bizim için çok güzel başladı. Güney yarışına kadar durumumuz gayet iyidi. Güney yarışı ve hemen ardından gelen Doğu Ege Yelken Haftası Yat yarışları bizim için çok iyi geçmedi. Güneyde teknemiz için ortalamanın çok üstündeki havalar da yapılan yelken yarışlarında sonuçlarımız pek parlak değildi. 2019 sezonunda, özellikle orta üstü sertliklerde ki rüzgar koşullarında da tekneden çok daha fazla performans almasını öğrendik. Bundan dolayı geleceğe çok daha pozitif bakabiliyoruz☺️. Umarız 2020 tüm takımlarımız adına şimdiye kadar ki en iyi yelken yılı olacak?.

Tüm sene boyunca yarışmaktan büyük keyif aldığımız, herbiri birbirinden değerli dostlarımızı tebrik ederiz ☺️. TAYK ve değerli yelken hakemlerimize de düzenledikleri ve yönettikleri yarışlardan ötürü teşekkür ederiz☺️.

Hayatımız Yelken ☺️